Lauantai, 10. Kesäkuu 2023
ETUSIVU > POWER MUSCLE WING

POWER MUSCLE WING

  

POWER MUSCLE WING
'iä on kehitetty ajatuksena löytää apuväline opettaa käyttämään syviä lihaksia ja parantamaan sitä kautta kehonhallintaa tekemättä sitä liian vaikeaksi.   

Keho tulee hallita nopeissa liikkeissä, hitaissa liikkeissä, suunnan muutoksissa ja ulkoisista olosuhteista riippumatta. Niin jokapäiväisessä elämässä kuin urheillessakin kehonhallinta ja kehontuntemus ovat tärkeitä ominaisuuksia.

   

Muscle Wing harjoittaa niin syviä kuin pinnallisia lihaksia kehittäen näin motoriikkaa ja koordinaatiota. Se sopii jokaiselle ikään, sukupuoleen tai liikunnalliseen tasoon katsomatta olit sitten sohvaperuna, kuntoilija, aktiiviurheilija tai vaikka olisit toipilas ja liikkumisesi olisi rajoitettua. Se toimii myös venyttelyn apuvälineenä.

Se vastaa siihen käytettyyn voiman määrään joten vastus on aina oikea.   

Koko harjoituksen ajan niin keskivartalon kuin ylävartalon syvät lihakset ovat käytössä. "Siivet"ovat laattamaiset joten ne suuntaavat liikkeen hyvin ja helpottavat oikean liikeradan löytymistä liikkumalla vain kahteen suuntaan. Siipien liike vaatii käyttäjää supistamaan lihaksiaan neutraloidakseen liikevoiman ja tällainen harjoitus saa parhaimmillaan aikaan 270 lihassupistusta minuutissa.

   

Power Muscle Wingin avulla saat uutta puhtia ja haastetta harjoitteluun.

                ...just wing it!   

Alavalikko


template by cmsimple-styles.com

powered by cmsimple.dk
Kirjaudu sisään